Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΤΑΞΗΣ


 

Με όλες τις δυνατές προφυλάξεις λόγω COVID19, οι μαθητές της Πέμπτης τάξης του σχολείου μας με τις εκπ/κούς Κανελλοπούλου Νικολίτσα και Μπάγια Ευδοξία, έκαναν την πρώτη  εκπαιδευτική επίσκεψη της σχολικής χρονιάς, στο εργοστάσιο γάλακτος "Πρώτο" και στο εργαστήριο λουκουμιού "Σκιαδαρέσης"! Η εκπ/κή εκδρομή έληξε με παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σουλίου ( λόγω μεγάλου συνωστισμού στο πάρκο Εγλυκάδας...)





     

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

«8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021»

 




Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021,καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο μας όπως και όλες  οι σχολικές μονάδες της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού,  οργάνωσαν και υλοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες  με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: 

                           «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά»

Με ευθύνη του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Ευάγγελου Χαχόπουλου, σχεδιάστηκαν δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου μας. Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός των μαθητών.

Αρχικά στο προαύλιο όλες οι τάξεις συμμετείχαν σε αγώνες  ταχύτητας και σε ομαδικά αθλήματα, όπως καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση. Το επόμενο δίωρο  οι μαθητές με τη βοήθεια των δασκάλων τους δημιούργησαν ζωγραφιές και αφίσες αποτυπώνοντας το νόημα της ημέρας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις δράσεις καθώς και στους εκπαιδευτικούς που είχαν την ευθύνη της υλοποίησής τους.

       


                                                                                                                  Τετάρτη,11 Σεπτεμβρίου 202...